De multe ori psihologia a suscitat interesul unor profesiuni complementare. Descoperiri din domeniul psihologiei, tehnici, exercitii si instrumente sunt utilizate in mod constant in domenii conexe, care lucreaza, direct sau indirect cu omul. In marketing, comunicare, publicitate, resurse umane (partea de recrutare personal) si o multime altele utilizeaza constant informatii si instrumente din psihologie.
Profesia de mediator, aparuta de ceva vreme in tara noastra dar promovata doar in ultimii ani, utilizeaza informatii din psihologie. Profesionistii din domeniul medierii au inteles repede ca utilizarea cunostintelor de psihologie si a unor tehnici specifice le poate fi de mare ajutor atat in solutionarea conflictelor cat si in procesul de dezvoltare personala.
Impreuna cu Colegiul Mediatorilor desfasor un training cu o abordare trans-profesionala: „Abordarea psihologica a procesului de mediere”, care se bucura de un succes in crestere.
Exista un interes din ce in ce mai mare din partea companiilor pentru utilizarea cunostintelor din psihologie in construirea unui mediu de lucru mai bun si a unor relatii de colaborare si de munca intre angajati satisfacatoare si productive.
Aceste companii comanda traininguri pe diverse subiecte pe care le dezvoltam si le implementam impreuna.