atasament

Atașamentul reprezintă nevoia ființelor umane de a forma și întreține legături emoționale puternice față de alte ființe umane, necesară dezvoltării sănătoase și armonioase. De multe ori însă acest atașament se transformă în agățare, în dependență, și devine cauza celor mai grele suferințe. Mai mult decât atât, felul în care se structurează acest atașament va influența nu doar relațiile cu alte persoane ci cu toate tipurile de relații (cu obiecte, situații, activități etc.), devenind un mod de funcționare în sine.

Oamenii devin prea atașați de oameni, de obiecte, de ei înșiși, iar asta aduce durere și chin.

Sunt Valentin Pescaru psiholog clinician și psihoterapeut cu peste 8000 de ore și te invit la ”Calea non-atașamentului” – un eveniment în care vom discuta despre atașament, iubire și dependență și despre formele sănătoase de relații.

Calea Non – Atașamentului

Data: 02.11.2019 între orele 10.00-14.00

Locul: Clinica Serenity – București, Piața Alba Iulia nr.8, bl.i 7, sc.2, et.5, apt. 36, interfon 36.

Taxa de participare: 150 ron/persoană

Evenimentul este prezentat de către Valentin PESCARU, fondatorul Clinicii Serenity, psiholog clinician (specialist cu peste 5000 de evaluări psihologice la activ), psihoterapeut de orientare psihanalitică (specialist cu peste 8000 de ore de psihoterapie) și sexolog, membru al Societății Române de Sexologie Clinică și Procreere Umană.

Înscrierea se face prin email la adresa: contact@clinicaserenity.net sau sms (tarif normal) la tel.0748 04 34 54.

Va rugăm să precizați numele, prenumele și datele de contact (numar de telefon) pentru a vă putea trimite alte informații.

Confirmarea participării de va face după dovada plății în cont: Pescaru Valentin, Banca Transilvania, RO20BTRLRONCRT0306512701(cu mentiunea Calea Non-Atașamentului) sau direct la sediul Clinicii Serenity.