Ganduri, emotii, sentimente… sunt greu de recunoscut si mai ales de gestionat de catre copii. Pentru a recunoaste si constientiza tipurile de emotii pe care le traiesc, dar si pentru a invata cum sa le gestioneze, am creat pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 9 ani ABC-ul emotiilor.

La ABC-ul emotiilor copiii vor invata:
– Cum sa isi recunoasca si sa isi accepte emotiile;
– Cum sa gestioneze ceea ce simt;
– Cum sa utilizeze inteligenta emotionala in relatiile cu ceilalti;
– Ce inseamna comunicare asertiva si cum o pot utiliza;
– Cum sa socializeze si sa lege prietenii;
– Cum sa se dezvolte emotional, personal, social, utilizand noi abilitati pe care le vor exersa in cadrul atelierului.

Vom invata prin jocuri si exercitii corespunzatoare etapei de varsta de la 6 la 8 ani.
Atelierul este unul 100% interactiv, iar copiii vor socializa si vor interactiona unii cu altii, dezvoltandu-si abilitatile de a face fata situatiilor noi, vorbitului in public, emotiilor si frustrarilor.

Pretul pentru participare la atelier este de 60 lei/copil.

Durata: 1 ora si 30 minute

Atelierul se va desfasura la Clinica Serenity din Bucuresti, Piata Alba Iulia, nr. 8, bl. i7, sc. 2, et. 5, ap. 36, interfon 36.

Atelierul va fi coordonat de Raluca Ignat, psihoterapeut de familie si cuplu, psiholog clinician autonom, consilier pentru dezvoltare personala, autoare a cartii „Dezvoltre personala, vindecare emotionala si maturizare” si a jocului terapeutic pentru copii „ASA SCAP DE FRICA!”.

Locurile sunt limitate. Pentru rezervari este necesar sa ne contactati telefonic la numarul: 0766.548.667 – psih. Raluca Ignat sau 0734.04.34.54 – Clinica Serenity.

Va asteptam cu drag! 🙂