Ora de relaxare

Buna ziua
Ne face placere sa va prezentam o noutate in tara noastra:

„Ora de relaxare”

Ritmul vietii moderne influenteaza din ca in ce mai mult viata oamenilor. Din pacate, viteza cu care se desfasoara, nenumaratele presiuni si responsabilitati au inceput sa-si puna amprenta asupra starii de sanatate a omului modern. Stresul, oboseala cronica – fizica si psihica sunt precursoarele a nenumarate boli: tulburari de anxietate, depresie, boli cardiovasculare etc.
Un instrument foarte la indemana, simplu si eficace in lupta cu aceste boli este relaxarea. Desi se discuta mult despre aceasta, sunt putine locuri in care poti afla mai multe.
„Ora de relaxare” – un concept nou in Romania, isi propune sa va arate, si sa va invete, tehnici de respiratie, exercitii si tehnici de relaxare, de imbunatatire a stimei de sine si de modificare a felului in care va raportati la diversele situatii stresante din viata de zi cu zi. Vor fi prezentate si demonstrate tehnici de meditatie din diverse scoli (orientari), la indemana fiecaruia.
Pe parcursul unei ore ne vom relaxa impreuna, intr-o atmosfera placuta si linistitoare. Poate participa oricine doreste sa se relaxeze si sa-si imbunatateasca felul in care isi vede viata.

Programul este condus de catre Valentin PESCARU, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.
Momentul desfasurarii: in fiecare luni intre orele 20.00-21.00
Adresa: Clinica Aquamarin – Bd.Decebal nr.6, bl.S10, sc.1, et.1, apt.3, sector 3
Taxa de participare: 30 ron/persoana